п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

CEU ЛЕТНА ПРОГРАМА

Централноевропскиот универзитет (CEU) од Будимпешта, Унгарија, како дел од Летната програма организира летни курсеви на Правни студии во текот на јуни и јули 2018 година

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА МЕЃУНАРОДЕН МЕНТОР

Проектот за граѓанско учество на УСАИД објавува повик за меѓународен ментор за социјална економија и социјални претпријатија.

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ: 2018 COMMUNITY YOUTH

Фондациите Отворено општество објавуваат отворен конкурс за стипендии за сите динамични младински активисти на возраст помеѓу 18-30 години, заинтересирани да спроведат сопствени проекти кои афирмираат поврзаност помеѓу LGBTQIA и ромската заедница, вклучувајќи ги и повеќеслојните форми на дискриминација со кои се соочува заедницата во здравствените установи

Прочитај повеќе

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна