п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ 3 (ТРИ) ЛИЦА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) објавува конкурс за ангажирање 3 (три) лица за реализација на проектни активности во траење од 18 месеци

Прочитај повеќе

Повик за учесници на обуки за претставници од граѓански организации и неформални групи

Проектот на УСАИД за граѓанско општество објавува повик за учесници на обуки за градење капацитети на граѓанските организации. Обуките имаат за цел да им обезбедат на претставниците на граѓанските организации соодветно знаење и вештини за: буџетска транспарентност и отчетност; следење на трошењето на јавните пари европските фондови; европските критериуми за владеење на правото, демократија и човекови права

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА НОВИОТ ЦИКЛУС НА СТИПЕНДИИ ЗА АКАДЕМСКАТА 2015-2016 ГОДИНА НА РОМСКИОТ ОБРАЗОВЕН ФОНД/ПРОГРАМА ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ

Ромскиот образовен фонд/Програма за стипендирање (РЕФ/ПС) со задоволство ги објавува конкурсите за новиот циклус на стипендии наменети за студенти Роми на додипломски, последипломски и докторски студии кои студираат на државни и акредитирани универзитети во Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Унгарија, Косово, Македонија, Црна Гора, Молдавија, Романија, Русија, Словачка, Турција и Украина.

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ ЗА ЗАЕДНИЧКИ АКЦИИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

Фондацијата Отворено општество - Македонија (ФООМ) објавува конкурс за доделување грантови за заеднички акции на граѓански организации во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско општество

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Следна  Последна