п а р т н е р и
Архива
пронајди

КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА 1 (ЕДЕН) КООРДИНАТОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ЗАЕДНИЦАТА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА (ЗА ИСПРАЗНЕТО МЕСТО)

Фондацијата Отворено општество - Македонија (ФООМ) во рамките на проектот „Општина по мерка на граѓаните“ објавува конкурс за ангажирање на 1 (еден) координатор за реализација на проектните активности во Центарот на заедницата во општина Струмица (за испразнето место).

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ВО ШКОЛАТА ЗА АКТИВНО ГРАЃАНСТВО

Во рамки на Школата за активно граѓанство, Форум-Цeнтар за стратегиски истражувања и документација (Форум–ЦСИД) објавува повик за шестата група учесници кои ќе посетуваат два модули обуки во текот на 2014 година и една алумни средба со учесниците од претходните групи учесници во Школата во 2015 година.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Следна  Последна